Δημοσιεύθηκε: 02.03.11 10:06
Για κάποιους τα πράγματα ήταν εύκολα, γιατί σε σύντομο χρονικό διάστημα οι επιδόσεις τους στο παιχνίδι τους βοήθησαν να βρεθούν πίσω από μαγειρικούς πάγκους εστιατορίων, για κάποιους άλλους όμως το όνειρό τους δεν έγινε πραγματικότητα και ακόμη και σήμερα αναζητούν εργασία. Σχεδόν δύο μήνες μετά σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα οι υποψήφιοι master chefs αποκαλύπτουν το κατά πόσο τους βοήθησε το παιχνίδι αλλά και πού βρίσκονται σήμερα.
Με πρώτο τον νικητή του ριάλιτι Ακη Πετρετζίκη, οι παίκτες του «Master chef» έπιασαν δουλειά. Ο νεαρός αμέσως μετά την επιτυχία του στο παιχνίδι βρέθηκε στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του MEGA και συγκεκριμένα στο πλατό του «Πρωινό mou» να μοιράζεται τις δημιουργίες του και να εντυπωσιάζει με τον αυθορμητισμό του. Ο καθείς λοιπόν στον πάγκο του, με τον καλό φίλο του Μιχάλη Καλαβρυνό που τερμάτισε δεύτερος να κερδίζει θέση όχι σε τηλεοπτική κουζίνα αλλά στο εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου. Ο 26χρονος μάγειρας από την Πτολεμαΐδα και ο Γιάννης Μάργαρης αξιολογήθηκαν από τον γνωστό σεφ που τους επέλεξε να είναι δίπλα του. Στις αρχές Απριλίου θα πρέπει να ετοιμάσουν βαλίτσες, καθώς θα φύγουν στην Κρήτη και θα δουλέψουν σε εστιατόριο ξενοδοχείου, την ευθύνη του οποίου έχει ο κ. Λαζάρου. Ο Ιερεμίας Αμβροσιάδης ήδη συνεργάζεται με τον Γιάννη Λουκάκο ως βοηθός του βοηθού. Η Δέσποινα Κανδιλογιαννάκη μπορεί να δέχθηκε πρόταση συνεργασίας από τον Λευτέρη Λαζάρου, ωστόσο για οικογενειακούς λόγους επέλεξε να μείνει στην Αθήνα και να μεταθέσει τα επαγγελματικά σχέδιά της. Έτσι, όπως μαθαίνουμε, λίγο πριν από το Πάσχα θα μεταβεί στη Σέριφο προκειμένου να αναλάβει την κουζίνα σε ξενοδοχείο που διατηρεί ο γνωστός δημοσιογράφος Θανάσης Αθανασιάδης. Ο Γιώργος Λέκκας, ο οποίος συνεχίζει να ονειρεύεται την προώθηση παραδοσιακών προϊόντων και συνταγών. Ο νησιώτης Βαγγέλης Μωραΐτης δεν γύρισε στο νησί του αλλά το παλεύει στην Αθήνα. «Συνεχίζω με δουλειά και σχολή. Εργάζομαι σε ιταλικό εστιατόριο» μας λέει και εμφανίζεται χαρούμενος για την πορεία του.
Ο Σπύρος Καραγκουλές κατάφερε το μεγάλο πάθος της ζωής του να το κάνει πραγματικότητα. «Με βοήθησε το “Master chef”, έχω αναλάβει την κουζίνα σε μεζεδοπωλείο στη Νίκαια» δηλώνει χαρακτηριστικά. «Αυτόν τον καιρό είμαι στη σχολή μαγειρικής όπου παρακολουθώ μαθήματα, το καλοκαίρι θα πάω Νάξο για την πρακτική μου και από εκεί και πέρα θα δούμε» μας εκμυστηρεύεται η Ζοζέφα Πέγκου, η οποία επιθυμεί να δημιουργήσει τον δικό της χώρο στο νησί της.
Η μαμά του ριάλιτι, η Μαργαρίτα Βεϊσάκη, γύρισε στην Κρήτη, όπου ασχολείται με τη μαγειρική. H Βικτώρια Κασάρχις έφυγε για Αμερική. Ο γόης του «Master chef» Γιάννης Αποστολάκης μπορεί να βρήκε δουλειά, ωστόσο δεν τον ικανοποίησε και τώρα είναι και πάλι στο ψάξιμο. Στόχος του είναι να συνδυάσει τη θάλασσα με τη μαγειρική και εν όψει καλοκαιριού λογικό είναι να το καταφέρει.
«Τα χόμπι πρέπει να παραμένουν χόμπι. Δεν είμαι επαγγελματίας μαγείρισσα και δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό, καθώς το αντικείμενό μου είναι άλλο. Πάντως, είχα προτάσεις από κάποια εστιατόρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη» εκμυστηρεύεται η Χρύσα Γεωργακαράκου, η οποία ασχολείται επαγγελματικά με τα οικονομικά. Ένας κύκλος έκλεισε κι ένας άλλος ανοίγει για τον Αντώνη Ταμπακάκο από το «Μaster chef». Ο παίκτης που κατάφερε να μείνει στην τελική δεκάδα πρόκειται να κάνει ένα νέο επιχειρηματικό άνοιγμα. Και λέμε νέο, γιατί ο Αντώνης έχει ήδη κατάστημα ρούχων στην καρδιά της Αθήνας. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και η Αρετή Μουλακάκη, η οποία αποκαλύπτει: «Επιθυμούμε να ανοίξουμε έναν δικό μας χώρο φαγητού στην Αθήνα. Δεν θα είμαι μόνη σε αυτό το εγχείρημα». Σε αναζήτηση δουλειάς είναι η Αντζελα Παπαβασιλείου. «Δεν έχω βρει κάτι ακόμη, ψάχνω στην Αθήνα. Αν δεν βρω, θα πάω στο νησί μου, την Κάρπαθο» λέει χαρακτηριστικά. Στην Ξάνθη πετύχαμε τον Μανώλη Αναστασίου, ο οποίος υπηρετεί τη μαμά πατρίδα. «Απολύομαι τον Αύγουστο, νομίζω πως είναι πολύ νωρίς να ψάχνω από τώρα δουλειά». Στο χακί ετοιμάζεται να ντυθεί και ο Γιάννoς Παναγόπουλος. «Είχα κάποιες προτάσεις από εστιατόρια στα νότια προάστια. Τον Μάιο όμως θα παρουσιαστώ στον Στρατό και όλα πάνε εννέα μήνες πίσω» δηλώνει ο νεαρός σεφ. ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr
Καλωσορίσατε,
Ιδιωτικοί Ντετέκτιβ - Ερευνητές ΖακυνθινόςTM
Το Γραφείο μας λειτουργεί επιτυχημένα ως ατομική επιχείρηση του Ζακυνθινού Σ. που είναι Ιδιωτικός Ερευνητής - Αστυνομικός.
Κατά την πολύχρονη επαγγελματική μας πορεία μέσα στην Ελληνική Κοινωνία, αποδείξαμε ότι η βαθειά κατανόηση των πραγματικών απαιτήσεων του Εντολέα είναι το κλειδί της επιτυχίας μας.
Δεν είναι τυχαίο ότι τα Γραφεία Ντετέκτιβ ΖακυνθινόςTM Detective είναι τα πρώτα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών στηνΕλλάδα και μέσα σε τρία τέτοια γραφεία στην Ευρώπη που έχουν Πιστοποιηθεί κατά ISO 9001/2008 για το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει. Με την πολύτιμη εμπειρία που έχουμε αποκομίσει, την τεχνολογική υπεροχή που με επιμέλεια διατηρούμε, τα Δίκτυα Πληροφοριών και βάσεων δεδομένων που έχουμε κτίσει και την συναισθηματική και επαγγελματική νοημοσύνη που έχουμε αναπτύξει, έχουμε επιτύχει να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των εντολέων μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Διότι, πέρα από το ζήτημα του βεληνεκούς, η ποιοτική χροιά των έργων που αναλαμβάνονται έχει μεταστραφεί από «έντασης εργασίας» σε «έντασης γνώσης και τεχνολογίας».
Ειδικοί επιστήμονες και έγκριτοι εμπειροτέχνες των κλάδων της Νομικής,Τηλεπικοινωνιακών Μέσων, Ιατροδικαστικής, Διαχείρισης Βάσεων Δεδομένων & Δικτύων Η/Υ, Χρηματο-Οικονομικών, Ψυχολογίας & Κοινωνιολογίας αποτελούν ένα μέρος των απαραίτητων πόρων των οποίων η συνεργασία είναι απαραίτητη για την διεκπεραίωση των σημερινών κοινωνικών υποθέσεων, καθρέπτης των οποίων είναι το πελατολόγιο κάθε γραφείου ιδιωτικών ερευνών.
Την πλήρη ικανοποίηση όλων αυτών των διαφορετικών απαιτήσεων είναι σήμερα επίσημα σε θέση να εγγυηθεί η επιχείρηση ΖακυνθινόςTM Detective, με την διαβεβαίωση ότι, όχι μόνο θέλει να είναι η καλύτερη στον τομέα της, αλλά και ότι μπορεί, πάντοτε μέσα στο υπάρχον Νομικό Πλαίσιο και με την έννοια της Εμπιστευτικότητας προς τον Εντολέα ως προμετωπίδα των ενεργειών μας για λογαριασμό του.
......