Μνήμες του περσινού καλοκαιριού φαίνεται πως ξυπνάνε πάλι στο μυαλό των επιτελών αλλά και των φιλάθλων του Ηρακλή, οι οποίοι μόνο λίγες ώρες πριν από την εκπνοή της διορίας για την κατάθεση του φακέλου για την αδειοδότηση και τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της περιόδου 2011-12, οι περισσότερες υποθέσεις παικτών (που έπρεπε να κλείσουν ή έστω να έρθουν σε συμβιβασμό) παραμένουν ανοιχτές και άλυτες!

Πιο συγκεκριμένα από το πρωί της Τετάρτης (30/03), στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε ο εκπρόσωπος των Μάρα, Γιάκομπ, Ντάνι, Παπαστεριανού, Μπαντή και Κυριαζή, Δημήτρης Καρύδας, ο οποίος προσπάθησε να έρθει σε μία πρώτη συμβιβαστική λύση με τους ανθρώπους του Ηρακλή χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Τόσο οι ίδιοι παίκτες όσο και ο εκπρόσωπός τους αρνήθηκαν να υπογράψουν το έγγραφο με αποτέλεσμα η υπόθεση να παραμείνει ανοιχτή. Οι έξι ποδοσφαιριστές απαίτησαν μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται και μάλιστα άμεσα, γεγονός που σφίγγει ακόμα περισσότερο τη θηλιά γύρω στο λαιμό των διοικούντων τον Ηρακλή.

Στα γραφεία ήταν επίσης ο δικηγόρος των Τουμά, Μπόσνιακ, Κωφίδη, Ντιέ, Παπαζαχαρία (δεν ανήκουν στον Ηρακλή), με τον οποίο οι διαπραγματεύσεις κατέληξαν επίσης σε ναυάγιο. Την υπόθεση των πέντε αυτών πρώην παικτών του Γηραιού έχει αναλάβει ο συγκεκριμένος δικηγόρος, ο οποίος βρέθηκε από νωρίς στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα, αδυνατώντας να έρθει σε κάποια συμφωνία με την άλλη πλευρά. Τόσο ο μάνατζέρ τους όσο και ο νομικός εκπρόσωπος τους, δεν υπέγραψαν το έγγραφο, ζητώντας να τους καταβληθεί άμεσα ένα μέρος των όσων τους οφείλονται.

Κάποια στιγμή μάλιστα, οι τόνοι μεταξύ του Γιάννη Τάκη και του Δημήτρη Καρύδα, ανέβηκαν αρκετά, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων επανήλθε η ηρεμία. Το επεισόδιο αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει το κλίμα εκνευρισμού που επικρατεί στο στρατόπεδο του Ηρακλή, αφού λίγες μόνο ώρες πριν την εκπνοή της πρώτης διορίας για την κατάθεση του φακέλου, υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες.

* Για την οικονομική κατάσταση στον Ηρακλή, μίλησε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Καρίμ Σολτάνι, ο οποίος τόνισε πως: "Όλοι ξέρουν για μας τα οικονομικά προβλήματα. Δεν είναι μόνο βέβαια ο Ηρακλής αλλά υπάρχουν πολλά προβλήματα και σε άλλες ομάδες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Εμείς όμως, όσο μπορούμε, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και το οικονομικό να το λύσει ο καθένας με άλλες καταστάσεις".
Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εργοτέλη, ξεκαθάρισε: "Είμαστε στις τελευταίες αγωνιστικές και χρειαζόμαστε τους βαθμούς μέσα στον Εργοτέλη. Αν τους πάρουμε τότε εξασφαλίζουμε σίγουρα την παραμονή μας στην κατηγορίας. Με τον Εργοτέλη είμαστε κοντά στη βαθμολογία. Θα ήταν πολύ καλό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αν δεν μπορέσουμε να κερδίσουμε σίγουρα θα ήταν καλό να πάρουμε έναν βαθμό".
Σχετικά με το συμβόλαιό του που λήγει και το ενδιαφέρον από Ιταλία, τόνισε: "Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη για το συμβόλαιο. Μου αρέσει η Θεσσαλονίκη και ο Ηρακλής. Και εγώ και η οικογένειά μου νιώθουμε καλά εδώ. Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει. Θα ξαναπώ ότι μου αρέσει εδώ και δεν θα είχα πρόβλημα να μείνω παραπάνω εδώ. Δεν είναι η δουλειά μου να μιλώ με άλλες ομάδες. Ο μάνατζέρ μου το κάνει αυτό. Εγώ προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος και να παίζω ποδόσφαιρο. Πάνω σε αυτό δεν μπορώ να πω κάτι". ΠΗΓΗ: contra.gr Link:[]





Καλωσορίσατε,

Ιδιωτικοί Ντετέκτιβ - Ερευνητές ΖακυνθινόςTM

Το Γραφείο μας λειτουργεί επιτυχημένα ως ατομική επιχείρηση του Ζακυνθινού Σ. που είναι Ιδιωτικός Ερευνητής - Αστυνομικός.

Κατά την πολύχρονη επαγγελματική μας πορεία μέσα στην Ελληνική Κοινωνία, αποδείξαμε ότι η βαθειά κατανόηση των πραγματικών απαιτήσεων του Εντολέα είναι το κλειδί της επιτυχίας μας.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα Γραφεία Ντετέκτιβ ΖακυνθινόςTM Detective είναι τα πρώτα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών στηνΕλλάδα και μέσα σε τρία τέτοια γραφεία στην Ευρώπη που έχουν Πιστοποιηθεί κατά ISO 9001/2008 για το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει. Με την πολύτιμη εμπειρία που έχουμε αποκομίσει, την τεχνολογική υπεροχή που με επιμέλεια διατηρούμε, τα Δίκτυα Πληροφοριών και βάσεων δεδομένων που έχουμε κτίσει και την συναισθηματική και επαγγελματική νοημοσύνη που έχουμε αναπτύξει, έχουμε επιτύχει να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των εντολέων μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διότι, πέρα από το ζήτημα του βεληνεκούς, η ποιοτική χροιά των έργων που αναλαμβάνονται έχει μεταστραφεί από «έντασης εργασίας» σε «έντασης γνώσης και τεχνολογίας».
Ειδικοί επιστήμονες και έγκριτοι εμπειροτέχνες των κλάδων της Νομικής,Τηλεπικοινωνιακών Μέσων, Ιατροδικαστικής, Διαχείρισης Βάσεων Δεδομένων & Δικτύων Η/Υ, Χρηματο-Οικονομικών, Ψυχολογίας & Κοινωνιολογίας αποτελούν ένα μέρος των απαραίτητων πόρων των οποίων η συνεργασία είναι απαραίτητη για την διεκπεραίωση των σημερινών κοινωνικών υποθέσεων, καθρέπτης των οποίων είναι το πελατολόγιο κάθε γραφείου ιδιωτικών ερευνών.


Την πλήρη ικανοποίηση όλων αυτών των διαφορετικών απαιτήσεων είναι σήμερα επίσημα σε θέση να εγγυηθεί η επιχείρηση ΖακυνθινόςTM Detective, με την διαβεβαίωση ότι, όχι μόνο θέλει να είναι η καλύτερη στον τομέα της, αλλά και ότι μπορεί, πάντοτε μέσα στο υπάρχον Νομικό Πλαίσιο και με την έννοια της Εμπιστευτικότητας προς τον Εντολέα ως προμετωπίδα των ενεργειών μας για λογαριασμό του.

...

...




Επισκεφτείτε τον επίσημο δικτυακό μας τόπο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ζακυνθινός