Όπως με τον Εργοτέλη έτσι και στο ματς με την Λάρισα θα ισχύσει γενική είσοδος για όλες τις θύρες στη Τούμπα με κοινή τιμή εισιτηρίου τα 10 ευρώ.

Την φιλολαϊκή πολιτική στις τιμές των εισιτηρίων θα συνεχίσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, ως ένδειξη ανταπόδοσης στις μεγάλες οικονομικές θυσίες που έχει κάνει ο κόσμος τα τελευταία χρόνια και ως μια προσπάθεια προσέλκυσης στη Τούμπα πολύ κόσμου για την αναγκαία ηθική στήριξη της ομάδας στα δυο εναπομείναντα κρίσιμα παιχνίδια.
Υπάρχει και άλλος λόγος που οδήγησε στην γενική είσοδο των 10 ευρώ. Η διοίκηση Ζαγοράκη αναγνωρίζει ότι ο απλός κόσμος θα «ξηλωθεί» κανονικά και πάλι ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στα πλέι οφ (διοργάνωση στην οποία δεν ισχύουν τα διαρκείας) και της αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα σεζόν που θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Μάιο. Γι’ αυτό αποφάσισε πως η μειωμένη τιμή του εισιτηρίου και στον αγώνα με την Λάρισα είναι η πρέπουσα κίνηση από την πλευρά της διοίκησης.
Μισή… ομάδα και δίτερμα με γκρουπ των τεσσάρων παικτών
Με… μισή ομάδα πραγματοποιήθηκε και η προπόνηση της Τρίτης. Είναι ενδεικτικό ότι λόγω της ελλείψεως πολλών παικτών εξαιτίας των απουσιών από τραυματισμούς και Εθνικές ομάδες, δεν έγινε ούτε το καθιερωμένο δίτερμα. Αναγκαστικά ο Μάκης Χάβος χώρισε τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του σε τέσσερις ομάδες των τεσσάρων παικτών και έτσι έγιναν οι ασκήσεις τακτικής.
Οι δυο ομάδες έπαιζαν μεταξύ τους και όποια δεχόταν γκολ την αντικαθιστούσε η επόμενη. Η πρώτη ομάδα των τεσσάρων παικτών απαρτίζονταν από τους Τσουκαλά, Βιτόλο, Σνάουτσνερ και Πετρίσεβιτς, η δεύτερη από τους Γκαρσία, Λίνο, Αρίας και Φωτάκη, η τρίτη από τους Αθανασιάδη, Ετό, Μπαλάφα και Μωϋσιάδη, ενώ η τέταρτη αποτελούνταν από παίκτες της δεύτερης ομάδας, που συμπληρώνουν την προπόνηση των μεγάλων.
Οι διεθνείς Σαλπιγγίδης, Χαλκιάς και Μουσλίμοβιτς θα επιστρέψουν στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ την Τετάρτη, αλλά ο Μάκης Χάβος θα έχει ούτως ή άλλως σημαντικές απουσίες για το Κυριακάτικο ματς εναντίον της Λάρισας.
Καταρχάς, ο Κοντρέρας θα γυρίσει την Παρασκευή, ενώ και ο Τσιρίλο βρίσκεται στην Ιταλία με άδεια λόγω του θανάτου του πατέρα του. Συνεπώς για τους δυο ξένους στόπερ υπάρχει εύλογη αβεβαιότητα για την συμμετοχή τους στο Κυριακάτικο ματς, αφού ο μεν Χιλιανός θα επιστρέψει καταπονημένος από υπερατλαντικό ταξίδι, ενώ ο Ιταλός ζει το δικό του οικογενειακό δράμα.
Σχεδόν δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η απουσία του Βιερίνια που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Την θέση του Πορτογάλου επιθετικού στην 11άδα μάλλον θα πάρει ο Κουτσιανικούλης, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Εθνική Ενόπλων και γύρισε στην Θεσσαλονίκη. Αμφίβολος για το Κυριακάτικο ματς είναι και ο Ίβιτς ο οποίος αποχώρησε προς το τέλος της προπόνησης προληπτικά με μικροενοχλήσεις στο γόνατο.
Φαρλαλής: «Ιδού η Ρόδος, ιδού κα το πήδημα»
Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Γιώργος Φαρλαλής μιλώντας στον «Sport103» για την νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και το εάν σχετίζεται με το ενδιαφέρον των Αράβων, όπως και η προηγούμενη, τόνισε ότι «δεν έχει καμία σχέση μ’ αυτό. Ανοίγει η αύξηση γιατί πρέπει να ανοίξει. Όποιος θέλει να πάρει τον ΠΑΟΚ, βάζει τα λεφτά και τον παίρνει. Εμείς είμαστε ανοικτοί. Μη νομίζουν όλοι ότι διαπραγματευόμαστε. Συνέχεια ρωτάει ο κόσμος γι’ αυτό το θέμα. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα για κάθε ενδιαφερόμενο». ΠΗΓΗ: contra.gr Link:[]





Καλωσορίσατε,

Ιδιωτικοί Ντετέκτιβ - Ερευνητές ΖακυνθινόςTM

Το Γραφείο μας λειτουργεί επιτυχημένα ως ατομική επιχείρηση του Ζακυνθινού Σ. που είναι Ιδιωτικός Ερευνητής - Αστυνομικός.

Κατά την πολύχρονη επαγγελματική μας πορεία μέσα στην Ελληνική Κοινωνία, αποδείξαμε ότι η βαθειά κατανόηση των πραγματικών απαιτήσεων του Εντολέα είναι το κλειδί της επιτυχίας μας.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα Γραφεία Ντετέκτιβ ΖακυνθινόςTM Detective είναι τα πρώτα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών στηνΕλλάδα και μέσα σε τρία τέτοια γραφεία στην Ευρώπη που έχουν Πιστοποιηθεί κατά ISO 9001/2008 για το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει. Με την πολύτιμη εμπειρία που έχουμε αποκομίσει, την τεχνολογική υπεροχή που με επιμέλεια διατηρούμε, τα Δίκτυα Πληροφοριών και βάσεων δεδομένων που έχουμε κτίσει και την συναισθηματική και επαγγελματική νοημοσύνη που έχουμε αναπτύξει, έχουμε επιτύχει να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των εντολέων μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διότι, πέρα από το ζήτημα του βεληνεκούς, η ποιοτική χροιά των έργων που αναλαμβάνονται έχει μεταστραφεί από «έντασης εργασίας» σε «έντασης γνώσης και τεχνολογίας».
Ειδικοί επιστήμονες και έγκριτοι εμπειροτέχνες των κλάδων της Νομικής,Τηλεπικοινωνιακών Μέσων, Ιατροδικαστικής, Διαχείρισης Βάσεων Δεδομένων & Δικτύων Η/Υ, Χρηματο-Οικονομικών, Ψυχολογίας & Κοινωνιολογίας αποτελούν ένα μέρος των απαραίτητων πόρων των οποίων η συνεργασία είναι απαραίτητη για την διεκπεραίωση των σημερινών κοινωνικών υποθέσεων, καθρέπτης των οποίων είναι το πελατολόγιο κάθε γραφείου ιδιωτικών ερευνών.


Την πλήρη ικανοποίηση όλων αυτών των διαφορετικών απαιτήσεων είναι σήμερα επίσημα σε θέση να εγγυηθεί η επιχείρηση ΖακυνθινόςTM Detective, με την διαβεβαίωση ότι, όχι μόνο θέλει να είναι η καλύτερη στον τομέα της, αλλά και ότι μπορεί, πάντοτε μέσα στο υπάρχον Νομικό Πλαίσιο και με την έννοια της Εμπιστευτικότητας προς τον Εντολέα ως προμετωπίδα των ενεργειών μας για λογαριασμό του.

...

...




Επισκεφτείτε τον επίσημο δικτυακό μας τόπο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ζακυνθινός