Ένα ντέρμπι από τα παλιά περιλαμβάνει η 15η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ και είναι αυτό ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός λογικά δε θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα κόντρα στον Ηλυσιακό και την ΑΕΚ του Άγγελου Κορωνιού, πλέον, αντίστοιχα. Δυνατό παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο κλειστό της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Αναλυτικά:
Στο άδειο λόγο τιμωρίας ΟΑΚΑ υποδέχεται ο Παναθηναϊκός τον ουραγό Ηλυσιακό. Οι «πράσινοι» έρχονται από την εντυπωσιακή νίκη επί της Μάλαγα για το TOP 16 της Ευρωλίγκας, όπου εκτός αναμένεται να μείνει ο Άλεξ Μάριτς, με τον Κώστα Καϊμακόγλου να είναι αμφίβολος. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε αγωνιστική άνοδο, καθώς μετρούν δύο σερί νίκες, με τελευταία αυτή επί της Καβάλας.

Τη νίκη ύστερα από δύο αγωνιστικές θα επιδιώξει η Καβάλα, η οποία φιλοξενεί στο κλειστό γήπεδο της «Καλαμίτσας» το Περιστέρι. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έρχεται από τη σημαντική νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου, με τον νεοαποκτηθέντα Ζόραν Βρκιτς να κάνει ιδανικό ντεμπούτο, καθώς συγκαταλεγόταν στους κορυφαίους.

Στο «Βενετόκλειο», ο Κολοσσός Ρόδου υποδέχεται το εντυπωσιακό, των τελευταίων αγώνων, Μαρούσι. Η ομάδα των βορείων προαστίων μετρά ήδη τέσσερις διαδοχικές νίκες, γεγονός που τη φέρνει μόνη τρίτη στη βαθμολογία. Ωστόσο προέκυψαν ξαφνικά προβλήματα με τη συμμετοχή των Κογιαντίνοβιτς και Κλεμέντε να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Με τον Άγγελο Κορωνιό πλέον στον πάγκο, αλλά και στο κλειστό της «Ζωφριάς» αντί του «Ελληνικού», η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Η «Ένωση» βρίσκεται σε οριακό σημείο, βαθμολογικά, ύστερα από τα άσχημα αποτελέσματα, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έρχονται από τη δύσκολη νίκη στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις για το TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Την Κυριακή οι δύο αγώνες της Θεσσαλονίκης ξεκινούν στις 16:30. Στο άδειο λόγο τιμωρίας, «Αλεξάνδρειο» αναμετρώνται οι δύο εκπρόσωποί μας στο Eurocup. Ο μεν Άρης ηττήθηκε στη Γαλλία από τη Λε Μαν, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και ο Πανελλήνιος στο Βερολίνο από την Αλμπα, με τους «ολυμπιονίκες» να έχουν, όμως, ξανά στη διάθεσή τους, τον Μανώλη Παπαμακάριο.

Στο «Ιβανώφειο» θα διεξαχθεί ένα από τα πάλαι ποτέ ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ. Ο Γηραιός είναι ένας εκ των ουραγών του πρωταθλήματος και θα επιδιώξει οπωσδήποτε τη νίκη, προκειμένου να ανασάνει βαθμολογικά. Στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για το ματς τέθηκε και ο Γιώργος Αποστολίδης.

Η αυλαία της 15ης αγωνιστικής κλείνει με την αναμέτρηση Πανιώνιος-Ίκαρος Καλλιθέας. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή Γιάννη Αθανασούλα, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις και δεν ακολούθησε την προπόνηση. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης Λυκογιάννης δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.


Αναλυτικά η 15η αγωνιστική

Σάββατο 29/1

Παναθηναϊκός-Ηλυσιακός 17:00 (κεκλεισμένων των θυρών)
Καβάλα-Περιστέρι 17:00 (ΕΤ1)
Κολοσσός Ρόδου-Μαρούσι 17:00
ΑΕΚ-Ολυμπιακός 19:30 (Novasports)

Κυριακή 30/1

Άρης-Πανελλήνιος 16:30 (κεκλεισμένων των θυρών, Novasports)
Ηρακλής-ΠΑΟΚ 16:30 (ΕΤ1)
Πανιώνιος-Ίκαρος Καλλιθέας 19:00

Η επόμενη (16η) αγωνιστική

Σάββατο 05/02

Ολυμπιακός-Πανιώνιος 17:00 ΕΤ1
ΠΑΟΚ-Άρης 17:00 (κεκλεισμένων των θυρών, Novasports)
Ηλυσιακός-Ηρακλής 17:00
Κολοσσός Ρόδου-Καβάλα 17:00
Ίκαρος Καλλιθέας-Μαρούσι 17:00

Κυριακή 06/02

Πανελλήνιος-ΑΕΚ 12:30
Περιστέρι-Παναθηναϊκός 17:00 ΕΤ1

Πηγή: sportfm.grΠΗΓΗ: Newsbeast.gr





Καλωσορίσατε,

Ιδιωτικοί Ντετέκτιβ - Ερευνητές ΖακυνθινόςTM

Το Γραφείο μας λειτουργεί επιτυχημένα ως ατομική επιχείρηση του Ζακυνθινού Σ. που είναι Ιδιωτικός Ερευνητής - Αστυνομικός.

Κατά την πολύχρονη επαγγελματική μας πορεία μέσα στην Ελληνική Κοινωνία, αποδείξαμε ότι η βαθειά κατανόηση των πραγματικών απαιτήσεων του Εντολέα είναι το κλειδί της επιτυχίας μας.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα Γραφεία Ντετέκτιβ ΖακυνθινόςTM Detective είναι τα πρώτα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών στηνΕλλάδα και μέσα σε τρία τέτοια γραφεία στην Ευρώπη που έχουν Πιστοποιηθεί κατά ISO 9001/2008 για το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει. Με την πολύτιμη εμπειρία που έχουμε αποκομίσει, την τεχνολογική υπεροχή που με επιμέλεια διατηρούμε, τα Δίκτυα Πληροφοριών και βάσεων δεδομένων που έχουμε κτίσει και την συναισθηματική και επαγγελματική νοημοσύνη που έχουμε αναπτύξει, έχουμε επιτύχει να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των εντολέων μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διότι, πέρα από το ζήτημα του βεληνεκούς, η ποιοτική χροιά των έργων που αναλαμβάνονται έχει μεταστραφεί από «έντασης εργασίας» σε «έντασης γνώσης και τεχνολογίας».
Ειδικοί επιστήμονες και έγκριτοι εμπειροτέχνες των κλάδων της Νομικής,Τηλεπικοινωνιακών Μέσων, Ιατροδικαστικής, Διαχείρισης Βάσεων Δεδομένων & Δικτύων Η/Υ, Χρηματο-Οικονομικών, Ψυχολογίας & Κοινωνιολογίας αποτελούν ένα μέρος των απαραίτητων πόρων των οποίων η συνεργασία είναι απαραίτητη για την διεκπεραίωση των σημερινών κοινωνικών υποθέσεων, καθρέπτης των οποίων είναι το πελατολόγιο κάθε γραφείου ιδιωτικών ερευνών.


Την πλήρη ικανοποίηση όλων αυτών των διαφορετικών απαιτήσεων είναι σήμερα επίσημα σε θέση να εγγυηθεί η επιχείρηση ΖακυνθινόςTM Detective, με την διαβεβαίωση ότι, όχι μόνο θέλει να είναι η καλύτερη στον τομέα της, αλλά και ότι μπορεί, πάντοτε μέσα στο υπάρχον Νομικό Πλαίσιο και με την έννοια της Εμπιστευτικότητας προς τον Εντολέα ως προμετωπίδα των ενεργειών μας για λογαριασμό του.

...

...




Επισκεφτείτε τον επίσημο δικτυακό μας τόπο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ζακυνθινός